keskiviikko 28. lokakuuta 2009

kerrostaloelämän mukavuuksia

Mua raivostuttaa! Naapuri, josta olen joskus tässä syksyllä aikaisemminkin kirjottanut, asuu edelleen yläkerrassa. Vaikka kävi veitsien kanssa poliisin päälle ja aiheutti toistuvasti häiriötä. Laitoin hänen touhuistaan isännöitsijälle postia sillon ja sieltä vastattiin, että irtisanovat tähän hörhön vuokrasopimuksen syyskuun loppuun.

No eipä ole tyyppi mihinkään muuttanut, syytä en tiedä. Nyt sillä on alkanut jotkut kodinkorjausviikot varmaankin. Tasaista vasaralla hakkaamista aamusta iltaan. Välillä näkyy parvekkeella tupakalla ja muuten kuuluu mitä kummallisempia ääniä yläkerrasta. No sietääkin kyllä korjata kun siellä loppukesästä paiskoi jotain huonekalujaan aika lahjakkaasti. Mutta silti en ymmärrä miksei se ole jo poissa!

Ja kaiken lisäksi tänään tuli tieto, että vuokra nousee n. 30e ensi vuoden alusta! Jee!!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

On tuo kyllä kummallista, kun ei niitä häiriköitä saada potkittua pois. Kamujen talossa vuokranantaja ei suostunut irtisanomaan vuokralaisia, kun ei uskonut niistä mitään pahaa. Taloyhtiö sitten otti asunnon haltuunsa, mutta kaikkien kiemuroiden takia vielä saattaa mennä vuosikin, ennenkuin asukkaat saadaan ulos. On se niin väärin!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Jos sen tyypin vuokrasoppari on irtisanottu syyskuussa niin se tarkoittaa käytännössä että se häipyy 3-6 kk:n kuluessa.

Tiina

Tiia kirjoitti...

Ei kun piti LÄHTEÄ viime kuun lopussa! :/