keskiviikko 14. lokakuuta 2009

illan mietteitä..

Täällä elo jatkaa samaa rataansa kun jo aikaisemmissa postauksissa. Minä suurin piirtein elävien kirjoissa mutta tuo toinen sitten yskiikin taukoamatta ja on loppuviikon taas saikulla.Ehti se jo muutaman päivän kohtuullisessa kunnossa ollakin! Koska tää sairastaminen loppuu??

Mulla alkaa olla jo pikkuista stressiä, kaikenlaiset rästityöt ja oppari painaa päälle. No kuukauden päästä on jo sekin palautettu ja voidaan puhua elämästä opinnäytetyön jälkeen.
Jotain positiivista tähänkin päivään. Sain kutsun työhaastatteluun ensi viikolle! Kerron sitten enemmän jos siitä jotain tulee! Innolla odotan kuitenkin! Pitäkää peukkuja mulle!

Meillä on huomenna juhlapäivä kun ""kärpäskoiramme" Monika täyttää jo 13! Piti tulla vieraitakin, toinen koirakaveri tulevan kaasoni kanssa kylään, mutta yllätys yllätys, sielläkin osoitteessa sairastetaan niin tulevat sitten myöhemmin.

1 kommentti:

RouvaM kirjoitti...

Pidän peukkuja työhaastatteluun! :)

Mulla alkais opparin tekeminen viikon päästä. Yh, sitä tuskaa. Sit siin on 7vko aikaa väsätä sellainenkin. huoh.

Vauvaa toivotaan ja odotellaan, kunhan vaan tärppäis. Alkaa jo ite vaipuu epätoivoon, mut onneks toi mies jaksaa olla positiivininen melkeen aina. Päivä kerrallaan. Onhan tässä aikaa :)