torstai 12. marraskuuta 2009

Hyvä päivä!

Tänään on ihan mahtava päivä! Ensinnäkin sain tiistaina possupiikin, kun kuulin, että kaikki cp-vammaiset ovat kuin ovatkin riskiryhmää. Jonotin 50 minuuttia pihalla pakkasessa kun sisälle ei porukka mahtunut. No käsi ei ole pahemmin kipeä, mutta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä sitten heräsin AIVAN jäässä. Kuumetta oli 38,3 ja olo erittäin kummallinen. Tuli jotenkin sellanen olo, ettei voi olla aivan varma uskaltaako nukahtaa. No otin särkylääkettä ja seuraavaksi heräsin vaatteet hiestä märkänä. Eilen oli sitten pakko mennä katsomaan turkulaisten opinnäytetyöesityksiä. Tuli siellä käytyä mutta se on sitten eri asia mitä niistä muistaa! Eilen oli vielä kuumetta ja tuntui ettei mitään jaksa tehdä, mutta nyt jo huomattavasti parempi olo. En tiedä meinaako elämä voittaa vai onko vaan seuraavan uutisen ansiota! :)

No tänään aamulla sain oman opinnäytetyön VALMIIKSI! Viime viikolla opettaja ei siitä tykännyt vielä, joten viikossa on ollut pakko saada ihmeitä aikaan! Saa nähdä mitä arvostelu tuo tullessaan, mutta eiköhän se ainakin läpi mene. Esitys olis sitten 24.11. Sen jälkeen enää pari koulupäivää. Ihanaa!

3 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Onnea opinnäytetyön valmiiksi saamiseksi! :)
Itsellä niin pahasti kesken kuin olla ja voi...

Onneksi itse olen jo nöf nöf nuhan sairastanut lievänä aikoja sitten, niin ei tarvitse miettiä, että haenko piikin vai en.

Tiia kirjoitti...

Siis onko sulla todettu se jo kauan sitten?

RouvaM kirjoitti...

juu, possunuha on todettu ja sairastettu aika alussa kun se Suomeen tuli. Kun eräs ryhmäläinen oli käyny Nykissä ja sen sieltä saanut ja tietenkin tuli kouluun ja sen melkein koko ryhmälle tartutti. Järjenjättiläinen.
No, onpahan nyt sairastettu ja onneksi oli lievä.

Itsekkin olen jo pidemmän aikaa vinkeää lukenut :)