maanantai 17. toukokuuta 2010

Rouvan elämää...Nyt se on sitten totta!
Olen nyt sitten Rouva! Lauantaissa kaikkein ärsyttävintä oli pitkä päivä ennen vihkimistä. Ongelmia oli Spotifyn, juhlapaikan uunien ja autojenkin kanssa, mutta kaikesta selvittiin. Kirkkoon menin ystävien kanssa hääautolla ja kylläpä tuntui pitkältä istua vartin verran autossa odottelemassa että kaikki vieraat ehtii sisälle. Kirkossa kaikki sujui hyvin ja ei jännittänyt yhtään niin paljon, mitä olin etukäteen ehtinyt ajatella. Kirkosta tullessa oli mukavaa, kun meitä oli vastaanottamassa kaikki ihanat ihmiset ja saatiin päällemme vehnäsade. Se muuten sattui. ;)


Hääjuhlassa kaikki meni hyvin. Ohjelmaa oli mukavasti ja kaikilla tuntui olevan mukavaa. Isäni tekemä ruoka oli hyvää ja kakutkin tekivät kauppansa. Oltiin vähän ennakkoon pelätty että joillakin menee överiksi viinaksien kanssa, mutta onneksi joukkoon mahtui vaan ihan pari sellaista "lievää tapausta."

Lähdettiin ennen puoltayötä hääyöpaikkaamme, vanhaan majataloon. Kaikki sujui sielläkin niin kuin oli sovittu ja oli mukava syödä aamulla hyvä aamupala kaikessa rauhassa oman aviomiehen kanssa. Bestman vaimokkeensa kanssa tuli hakemaan meitä, käytiin mahtavan sään kunniaksi vielä jätskillä meren rannassa auringosta nauttien!

Nyt bestman nukkuu täällä kuumeessa. Minkä lie taudin saanut. Ei kuitenkaan uskaltanut Helsinkiin kotiin lähteä ajamaan. Kai sen sitten piti näin mennä, kun sunnuntaina aamusta laittoi meille viestiä että oli kokonaan unohtanut mainita kuuluvansa pakettiin mukaan bestmanina. ;)

Lahjaksi saatiin vaikka mitä ihanaa. Matkakassaan olimme toivoneet rahaa, mutta saatiin paljon muutakin: Muumilakanat, muumiaiheinen lasikoriste, Kiroileva Siili- yöpuvut molemmat, Viivi & Wagner pyyhkeet, ihanat käsintehdyt villapaidat, Muumi seikkailu kannun, Tildatyönä tehdyt puput, kaksi lautapeliä, kulhoja, S-kaupan lahjakortteja... <3

Kuvia tulee lisää kun ehditään niitä laittamaan ja ihmisiltä lisää saamaan. Kuvaajalla on jotain 700 kuvaa, eli luulisi riittävän! :)

1 kommentti:

RouvaM kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea! <3

Kaunis morsian ja komea sulhanen! :)