perjantai 14. toukokuuta 2010

Huomenna!

Huomenna se sitten tapahtuu, musta tulee rouva!
Tämä viikko on ollu yhtä härdelliä. Keskiviikkona saatiin Suvi Lontoosta tänne ja varsinainen suvi tulikin. Huomiseksi luvattu 26 astetta ja täyttä aurinkoa!

Keskiviikkona oltiin myös kirkossa harjoittelemassa, meni hyvin. Pappi oli TODELLA mukava ja juteltiin yli tunti. Meni tosi nopeasti. Sen ainakin tuon perusteella voin sanoa, että ei papin kanssa keskustelua ainakaan jännittää tarvitse!

Eilen tehtiin vielä viimeiset askartelut ja ruokalista ym. Kai kaikki valmiiksi tulee ajoissa. Tänään haetaan vielä mm. gluteenittomia karkkeja (Wiener Nougat ainakin on gluteenitonta!) ja puvut täytyy hakea. Mun puku siis oma, mutta on pesulassa silitettävänä, kun mä en oikein sellasen silittämistä hallitse!

Vanhemmilla on kiirettä kiireen jälkeen,kun siellä on käynnissä mm. reilun 300 perunan perunateatteri, huh! Mun isä tekee siis kaikki ruoat itse. Nyt tämä morsian alkaa tekemään jotain hyödyllisempää, kuin tämä koneella istuminen! Palataan asiaan vaikka sunnuntaina sitten kun olen rouvaantunut jo! :) Pitäkää kaikki peukkuja!

2 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Paljon onnea teidän hääpäiväänne! <3 Olkoon se kaikkea sitä, mitä olette unelmoineet!

Olet ajatuksissa koko v.lopun <3

Tiia kirjoitti...

Kiitos! <3