torstai 10. syyskuuta 2009

häätilanteen päivitystä part II


Laitettakoot tänne nyt sitten heti seuraava päivitys häihin liittyen.
Tänään otin yhteyttä pappiin, joka kenties haluttaisiin meidät vihkimään. Mun oma rippipappi on eläkkeellä, enkä halua alkaa hänelle kotiin soittelemaan, niin laitoin postia pikkuveljeni rippipapille, joka ainakin heinäkuussa puhui varsin mukavasti. Jospa hänet sais töihin sillon. :) Mun pitäis tehdä opinnäytettä, ja täällä vaan lähettelen papeille sähköpostia. Joo, lupaan ryhdistäytyä!

Häävieraista sen verran, että lista alkaa olla tehtynä, mutta ongelmia on. Listalla lähes 120 nimeä, suurin osa sukua. Juhlapaikkaan mahtuu kuulemma HYVIN 60 ihmistä, jotenkin mahtuu 120. Mutta kun sinne tulossa kuitenkin muutama pyörätuolilla liikkuvakin, tilaa pitäisi jostain löytää tai vieraslistaa karsia. Plaah. Ei kivaa. Listalla jo nyt melko vähän ystäviä, enemmän sukua ja muuten tärkeitä ihmisiä. Jos raha ja paikka antais periksi, voisin kutsua varmaan 100 ihmistä lisää, mutta kun ei niin ei. Miten te muut ootte rajanneet vieraita?

Lisätty 11.9.

Pappi vastasi melkein heti ja asia ois nyt sitten selvä. :)

2 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

raa'alla kädellä rajattiin. Meillä oli aluks just jotakin 120 vierasta, karsittiin 90 vieraaseen ja juhliin saapui lopulta 80+ vierasta.

Laitettiin pokkana sukulaisistakin ne, ketkä ei oikeasti olleet läheisiä!!!

Priorisointi - ketkä sukulaiset kutsutaan sen vuoksi että on pakko, ketkä miellyttääkseen omia vanhempia ja kenet tavan vuoksi. Pokkana vaan listaa lyhyemmäksi! se ei oo helppoa mutta kannattaa

Wannabe sellisti kirjoitti...

Joo, listan lyhentäminen oli kyllä ankaraa, kun meillä oli tosi pieni juhlapaikka. Vieraita oli n.30 henkeä. Se piti vaan tehdä juurikin tuolla taktiikalla, että pois ne jotka kutsuttaisiin vain tavan vuoksi, vaikkei oikeasti itse edes haluaisi. Jätätte listalle ne oikeasti tärkeät ihmiset, joiden todella haluatte olevan paikalla.