maanantai 7. syyskuuta 2009

kerrostaloelämää!

Miksei me voida asua jotenkin muuten, vaikka rivitalossa? Se kyllä haavelistalla onkin aika kärjessä. Meillä on (vielä vähän aikaa) maailman typerin yläkerran naapuri. Joku reilu 30 vee mies, joka on viimiset kaks kuukautta ollut tuolla parvekkeellaan mekastamassa pysyvässä humalatilassa tai muuten vaan jossain sfääreissä.. Elokuun alussa se haettiin täältä jo pois poliisin voimin kun ei suostunut hiljentämään musiikkia 2.30 yöllä ja soitti vielä lisäksi poliisille suutakin. No sama on jatkunut jo reilusti yli kuukauden... Ja löysin parvekkeelta pienestä kukkapurkista olutta. Sitä en oo vielä keksinyt, että miten se sinne on voinut osua. Purkin halkaisija on meinaan ehkä 10 senttiä. Ja Hilman häkistä löytyi myös tupakantumppi. Kani on siis sisällä, kun en tahtois että se syttyy palamaan.

Reilu viikko sitten tämä kyseinen hörhö käytiin taas hiljentämässä poliisin toimesta. Hänpä ei luvannut sammuttaa musiikkejaan, vaan kilahti kai lopullisesti ja yritti tulla veitsien kanssa poliisien päälle. Fiksua, eikö vaan!? No poliisit sitten voittivat tilanteen 1-0 ja pippurisumutteella hoitovat homman ja äijä lähti putkaan taas vauhdilla. Soitin isännöitsijälle, että minä en meinaa tuollaisen sekopään alapuolella asua. No nyt on sitten hörhön vuokrasopimus irtisanottu tämän kuun loppuun. Arvatkaa odotanko että se pakkaa tavaransa ja muuttaa jonnekin muualle meluamaan! Tänään tuolla kirosi puhelimessa kaverilleen sitä, että ottaa päähän mennä poliisia vastaan omasta puolestaan todistamaan. Todella harmillista, sanon minä.

Unelma rivitalosta elää!

2 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

oi mä niin tiedän ton meiningin! Meillähän edellisessä kämpässä oli samassa rapussa alativaihtuvaa idiotismia, juoppoa ja nistiä toinen toisen perään. Muutettiin sieltä tänne missä nyt asutaan ja täällä onkin ollut rauhallista vikat viisi vuotta. Kunnes.

Meidän rapussa asuu hörhöjuoppo joka tuli pariviikkoa takaperin yöllä kahden aikaan rappuralli aseenaan rapun lasiovista läpi. Meinasin saada slaafgin. Poliisit on käyneet harvaseviikko kattomassa äijän touhuja ja mitään ei tunnu tapahtuvan. Perkule.

me kans unelmoidaan siitä rivarista- karseeta vaan jos sattuu samaan yhtiöön joku muu yhtä vatipää!

Voimia! toivottavasti äijä lähtee ku leppäkeihäs ja PIAN!

Tiia kirjoitti...

Ihanaa kun joku ymmärtää mitä tollasen kanssa samassa talossa asuminen on!Sait mun sympatiat myös!Juu, kuun loppua odotellessa..