torstai 29. huhtikuuta 2010

jänniä aikoja!

Täällä eletään hyvin jänniä aikoja!

Enää reilut kaks viikkoa häihin! Nyt alkaa tuntumaan siltä että on tosi kyseessä!
Lauantaina oli Tiian polttarit ja viikkoa ennen häitä on ukon. Sain polttareissa käsihoidon, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa Naanatalissa vanhan majatalon saunarakennuksessa.

Sunnuntaina oli kuulutukset kirkossa. Mentiin sinne sitten isolla sakilla. Meidän mukana oli toinen kaaso ja bestman tulevan vaimonsa kanssa. Mun rippipappikin innostui oikein ja onnitteli bestania ensin, ja kömmändyksensä tajuttuaan sitten sulhasta. :)

Tänään soiteltiin papin kanssa, harjoitukset ja keskustelu on sitten keskiviikkona samalla viikolla. Huh. :) Jännää. Kaikki häästressin poistamiseen liittyvät niksit otetaan vastaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ihanan raikas ja elämänmyönteinen blogi sinulla. Eksyin tänne muutama viikko sitten eräältä blogilistalta, koska ollaan miehiämme myöten kaimoja! Blogini nimi voisi olla tuo sama ;)

Onnea pian koittavaan suureen päivään. Kaikki menee varmasti hyvin ja päivästä tulee upea. Pieneltä kohellukselta ei voi välttyä koskaan, mutta älä anna sen häiritä :) (aikanaan omana lakkiaispäivänä satoi rankasti, silikoniolkain poksahti ja ylppärikakku oli muuttunut hyytelövelliksi aamukolmelta juhlapäivänä, eli kokki päätyi siitä paikasta uutta tekemään. Mutta silti saatiin kaikkien mielestä yhdet kivoimmista juhlista!)

Tiia kirjoitti...

Kiitos kommentista! :)
Hauska nimisattuma!
Toivottavasti käyt täällä vieläkin lukemassa..
Ja kiitos onnitteluista!