perjantai 4. joulukuuta 2009

arkea?

Nyt on koulut mun osalta loppu. Todistusta odottelen tipahtavaksi kenties 18.12. postiluukusta. On se vaan kumma kun ihminen ei ole mihinkään tyytyväinen. Koulu loppu kypsyysnäytteeseen maanantaina, nyt on perjantai ja olen jo toistakymmentä kertaa meinannut kuolla tylsyyteen tällä viikolla! Mitä mun nyt kuuluu tehdä kun ei ole enää mitään pakollista tekemistä? Ei koulujuttuja, ei järjestöjuttuja, ei mitään. Istun päivät kotona ja ihmettelen. Eipä ole tullu eteen edes töitä mitä voisin hakea. Joululahjatkin on jo paketissa. Tarvii varmaankäydä ostamassa (millä rahalla?) lisää lahjoja, niin saa taas paketoida! :)

On se vaan mun kohdalla ainakin niin, että tarviin jotain tekemistä nyt eikä heti... Pitäkää peukkuja töiden löytymis
en suhteen! Kotona vietettävä arki on aivan yliarvostettua!

3 kommenttia:

RouvaM kirjoitti...

Pitelen peukkuja!

Sähän voisit kirjottaa mun opinnäytetyön :) Nyt vihdoin ja viimein, kun sain tietää aiheen mistä teen. Enkä siis tekee sitä mitä työpaikka haluaa, vaan teen juuri siitä mistä itse haluan. Minkäs ne sille voi, kun harjottelu on loppu ennenkuin oppari pitää palauttaa.
On se muutenkin kummaa, kun haluavat, että teen liikunnasta, mutta eivät saa 6vko:n aikana järjestettyä mulle jumppasalia yhtenä päivänä tunnin ajaksi.

RouvaM kirjoitti...

Valmistun vasta keväällä ja opinnäytetyö pitää palauttaa jo 16.12.
Meillä oli 6vko aikaa tehä opinnäytetyö, mutta sain vääntää tuon työpaikan kanssa sen 5vko, että mistä aiheesta nyt sit teen sen.. Ei vain jaksais.

Liiolii kirjoitti...

Onnea paljon! Mulla ihan sama juttu, opiskelut loppui keskiviikkona, oppari palautettu, valmistujaiset 18.12... Ja nyt on TYLSÄÄ! :D