tiistai 14. heinäkuuta 2009

sataa sataa ropisee.. pili pili pom!

Viikonloppuna käytiin Helsingissä. Nyt Tiialla on alkanut virallisesti loma ja kelit on sen mukaiset. Vettä sataa ja taivas on harmaa. No toivottavasti parempaa olisi näköpiirissä. Seuraava varsinainen ohjelmanumero kenties Paraisten oma kaupunkifestari Rowlit. Matti ei oo ennen sitä menoa nähnyt, niin täytyy kenties käydä katsastamassa. Kiinnostuneet kurkatkoot lisäinfoa tästä. :)

Parin viikon päästä ollaan jo Lontoossa! Sitä odotellen,

4 kommenttia:

PiKo kirjoitti...

Pääkaupunkiseudun vilskeessä, noh myöhäiset "tervetulot" vaan :D
Pargas-Party kuulostaa kivalta, kävin katsomassa. Miten se onkin kun asuu täällä "metropolissa"- kaikki muut tapahtumat kiinnostaa enemmän. Täällä on vuodesta toiseen yhtä tylsää meininkiä ja aivan liikaa totaalijurissa heiluvaa väkeä!

Aurinkoista (sateista) lomaa :D
ps. Tottakai saa linkittää!!!
pps. jos saa kysyä ja tungetella ja ja ja... Kumpi teistä muuten ajaa p-tuolia? Teistä on tuolla tuo niin tyylikäs kuva ettei ees siitä voi päätellä. Uteliaan ihmisen sielu pakahtuu!

Tiia kirjoitti...

Meillä molemmilla siis cp-vamma, minä vuoden verran käyttäny tuolia välillä pidemmillä matkoilla kun ei jaksa kävellä, ikää (ja painoa) tullut lisää eikä nilkat oikeen enää tykkää.. ;) Saa toki kysellä, ei oo arka asia. :)

Tiia

Soile kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani ja suurkiitos kommentistasi:) t.soile

Tiia kirjoitti...

Käytiin Rowlit katsastamassa. Matti oli ihmeissään kun meidän pieneen kotikaupunkiin olikin tullut niin paljon ihmisiä! :)
Sturm und drang kuunneltiin ja sitten saikin kuunnella loput kotona nukkumaan mennessä kun kuului sen verran hyvin.. :)